Brysselsallad med päron & ädelostBrysselsallad med päron & ädelostBrysselsallad med päron & ädelostCook Time: Yield: 4Ingredients:fullkornsgrynbrysselkålbakplåtspappercitronolivoljasaltpepparpäronrödlökädelostvalnötterInstructions:
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Koka gryn enligt anvisningarna på paketet.
  3. Lägg halverad brysselkål på en plåt med bakplåtspapper. Pressa över citron och ringla över olja, krydda med salt och peppar. Rosta i ugn tills de fått fin färg.
  4. Blanda med gryn, skivat päron, fint hackad rödlök, smulad ost och rostade valnötter.
Brysselsallad med päron & ädelost
recipe
City Gross
45 min

Brysselsallad med päron & ädelost

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 2 dl fullkornsgryn
  • 300 g brysselkål
  • bakplåtspapper
  • 1 st citron
  • olivolja
  • salt
  • peppar
  • 1 st päron
  • 2 msk rödlök
  • 150 g ädelost
  • 50 g valnötter

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Koka gryn enligt anvisningarna på paketet.
  3. Lägg halverad brysselkål på en plåt med bakplåtspapper. Pressa över citron och ringla över olja, krydda med salt och peppar. Rosta i ugn tills de fått fin färg.
  4. Blanda med gryn, skivat päron, fint hackad rödlök, smulad ost och rostade valnötter.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem