Välj butik & leveransalternativ för att se aktuellt sortiment från din närmsta City Gross.
Just nu visas vårt generella sortiment och prissättning.
min butik
Varukorg
Varukorg
0,00 kr
Leverans0
Leveranser
0 st
Matgeek - Färskpotatissallad med grillade grönsakerMatgeek - Färskpotatissallad med grillade grönsakerMatgeek - Färskpotatissallad med grillade grönsakerCook Time: Yield: 4Ingredients:färskpotatisgul lökpurjolökromansalladrapsoljavitvinsvinägerhonungdijonsenapdragonlökpulvervitpepparsvartpepparsaltInstructions:
  1. Koka potatisen och dela den när den fortfarande är varm.
  2. Skala löken och dela den på mitten. Skär upp purjolöken längs med och skölj ur den. Dela romansallatshuvudet på mitten.
  3. Lägg alla grönsakerna på grillen. Sallatshuvudet är klart när bladen blivit bruna i kanterna. Purjolöken är klar när den är bränd runt om och löken tar man av när den mjuknat.
  4. Skär romansallaten i grova bitar, purjolöken i smala ringar och löken hackar man upp grovt. Häll ner allt i en stor skål tillsammans med potatisen.
  5. Bland olja, vinäger, honung, dijonsenap och kryddor i en liten skål.
  6. Smaka av och ringla den därefter över grönsakerna. Vänd runt allt. Servera.
Matgeek - Färskpotatissallad med grillade grönsaker
recipe
25 min

Matgeek - Färskpotatissallad med grillade grönsaker

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 1 kg färskpotatis
  • 1 st gul lök
  • 1 st purjolök
  • 1 st romansallad
  • 0.5 dl rapsolja
  • 0.5 dl vitvinsvinäger
  • 2 msk honung
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 tsk dragon
  • 1 tsk lökpulver
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 krm svartpeppar
  • salt

Gör så här

  1. Koka potatisen och dela den när den fortfarande är varm.
  2. Skala löken och dela den på mitten. Skär upp purjolöken längs med och skölj ur den. Dela romansallatshuvudet på mitten.
  3. Lägg alla grönsakerna på grillen. Sallatshuvudet är klart när bladen blivit bruna i kanterna. Purjolöken är klar när den är bränd runt om och löken tar man av när den mjuknat.
  4. Skär romansallaten i grova bitar, purjolöken i smala ringar och löken hackar man upp grovt. Häll ner allt i en stor skål tillsammans med potatisen.
  5. Bland olja, vinäger, honung, dijonsenap och kryddor i en liten skål.
  6. Smaka av och ringla den därefter över grönsakerna. Vänd runt allt. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem