ÄppelchutneyÄppelchutneyÄppelchutneyCook Time: Yield: 4Ingredients:äppleljus sirapvattensyltsockergul lökkanelstångfärsk ingefära, finrivencurryrussinäppelcidervinägersaltInstructions:
  1. Skala, kärna ur och tärna alla äpplena.
  2. Blanda äpple, sirap och vatten i en kastrull och låt småkoka i ca 10 min.
  3. Tillsätt syltsocker, lök, kanel, ingefära, curry, russin och äppelcidervinäger, koka ca 5 min till.
  4. Häll upp chutnyn i varma, väl rengjorda burkar. Förvara i kylskåp.
Äppelchutney
recipe
City Gross
35 min

Äppelchutney

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 0.5 kg äpple
  • 1.5 dl ljus sirap
  • 2 dl vatten
  • 2 hg syltsocker
  • 0.5 st gul lök
  • 1 st kanelstång
  • 1 msk färsk ingefära, finriven
  • 0.5 tsk curry
  • 1 dl russin
  • 1 dl äppelcidervinäger
  • salt

Gör så här

  1. Skala, kärna ur och tärna alla äpplena.
  2. Blanda äpple, sirap och vatten i en kastrull och låt småkoka i ca 10 min.
  3. Tillsätt syltsocker, lök, kanel, ingefära, curry, russin och äppelcidervinäger, koka ca 5 min till.
  4. Häll upp chutnyn i varma, väl rengjorda burkar. Förvara i kylskåp.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem