BlomkålsrisBlomkålsrisBlomkålsrisCook Time: Yield: 4Ingredients:blomkålschalottenlökararla® smör-&rapsoljaarla® smör-&rapsoljahackad färsk persiljacitron, saftenflingsaltInstructions:
  1. Ansa och riv blomkålen grovt på ett rivjärn. Skala och hacka schalottenlöken fint. Stek löken på låg värme i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 2 min.
  2. Tillsätt blomkålen och fortsätt steka ytterligare 2 min.
  3. Blanda ner persilja och citronsaft.
  4. Strö över flingsalt.
Blomkålsris
recipe
Arla
35 min

Blomkålsris

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 1 st blomkål
  • 2 st schalottenlökar
  • 2 msk arla® smör-&rapsolja
  • arla® smör-&rapsolja
  • 0.5 dl hackad färsk persilja
  • 0.5 st citron, saften
  • 1 tsk flingsalt

Gör så här

  1. Ansa och riv blomkålen grovt på ett rivjärn. Skala och hacka schalottenlöken fint. Stek löken på låg värme i smör-&rapsolja i en stekpanna ca 2 min.
  2. Tillsätt blomkålen och fortsätt steka ytterligare 2 min.
  3. Blanda ner persilja och citronsaft.
  4. Strö över flingsalt.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem