ColeslawColeslawColeslawCook Time: Yield: 4Ingredients:vitkålmorotgul lökarla köket® crème fraichemajonnäsdijonsenapsaltsvartpepparInstructions:
  1. Finstrimla kålen. Skala och riv moroten. Skala och finhacka löken. Blanda med crème fraiche, majonnäs, senap, salt och peppar. Låt stå i kyl minst 1 tim.
Coleslaw
recipe
Arla
25 min

Coleslaw

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 200 g vitkål
  • 1 st morot
  • 0.5 st gul lök
  • 1 dl arla köket® crème fraiche
  • 0.5 dl majonnäs
  • 1 tsk dijonsenap
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Finstrimla kålen. Skala och riv moroten. Skala och finhacka löken. Blanda med crème fraiche, majonnäs, senap, salt och peppar. Låt stå i kyl minst 1 tim.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem