
Enchiladas cupcakes
Välj antal portioner:
12 st
Ingredienser
- 12 st mini tortillabröd
- 1 påse enchiladakrydda
- 1 burk tacosås
- 1 burk svarta bönor
- 400 g tärnad tillagad kyckling
- 150 g riven ost
Toppa Med
- 4 msk crème fraiche
- 1 st grön chili
- 1 burk majs
- 2 st salladslökar
- koriander
Gör så här
- Sätt ugnen på 255 grader.
- Smörj in en muffinsform med olja. Tryck ner bröden i formarna, det ska se ut som skålar som går att fylla. Förgrädda i ugnen ca 5-7 min till formarna stelnat och fått lite färg.
- Rör samman enchiladakrydda, tacosås, avrunna svarta bönor och tärnad kyckling. Fyll formarna och toppa med ost. Laga i ugn ca 15 min tills allt är genomvarmt och osten smält.
- Toppa med crème fraiche, hackad chili, avrunnen majs, hackad salladslök och koriander.
- Låt svalna lite innan servering.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna