
Foliebakade rödbetor på grillen med ricotta och örter
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 2 st vitlöksklyftor
- 80 g sardeller
- 1 st färsk mynta
- 1 st färsk persilja
- 4 st rödbetor
- olivolja
- 150 g ricotta
- 2 st lime
- salt
- 2 krm chiliflakes
Gör så här
- Tänd grillen till en fin glödbädd.
- Skala och hacka vitlöken, hacka sardellerna och örterna.
- Lägg upp klyftade kokta rödbetor i små folieformar, ringla över lite olivolja.
- Fördela ost, vitlök, sardeller och örter på rödbetorna, pressa över limejuice. Smaksätt med salt och chiliflakes på toppen.
- Stäng folieformarna med ett lock och lägg dem på grillen, låt grilla under stängt lock i 8-10 minuter så rödbetan blir varm och fyllningen smälter. Ät direkt!
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna