PumpapuréPumpapuréPumpapuréCook Time: Yield: 4Ingredients:butternutpumpabakplåtspapperInstructions:
  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär pumpan i klyftor, ta bort alla frön. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och rosta i ugnen ca 30 min. Låt dem svalna lite och gröp sedan ur allt fruktkött. Lägg i en mixer och kör till en slät puré. Går utmärkt att spara i frysen.
Pumpapuré
recipe
City Gross
35 min

Pumpapuré

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 2 kg butternutpumpa
  • bakplåtspapper

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär pumpan i klyftor, ta bort alla frön. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och rosta i ugnen ca 30 min. Låt dem svalna lite och gröp sedan ur allt fruktkött. Lägg i en mixer och kör till en slät puré. Går utmärkt att spara i frysen.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem