Meny
Se om vi kan leverera till dig
Tina knackar på hos svenska folket och bjuder på sommar!

Tina är tillbaka och denna gången knackar hon på hos hela svenska folket för att bjuda på inspirerande och goda sommarrecept samt tillbakablickar på året vi öppnade vår första butik. Så duka bordet, tänd grillen och bjud över vännerna för nu blir det en sommar fylld av fest!

Semester

Denna vecka knackar Tina på hos semestern 1993. Hur firade vi att sista arbetsdagen var avklarad? Vad la vi på grillen en varm sommarkväll 1993? Och hur klädde vi oss, året då vår första City Gross-butik öppnade, när man äntligen kunde ta det lugnt i en baden baden? Hon bjuder även på massor av inspiration och recept för hur man godast njuter av den efterlängtade semestern 2018.
Tina och City Gross: Mozzarella

I veckans avsnitt knackar Tina på hos hela svenska folket för att bjuda på semesterns godaste och festligaste mat. Det kommer bli gott, festligt och inspirerande. Så häng med!
Tina och City Gross: Fotboll

Följ med när Tina knackar på hos hela svenska folket för att firar att sommaren äntligen är här och att City Gross fyller 25 år. I veckans avsnitt bjuds det på recepten som gör fotbollsfesten till en matfest du sent kommer glömma!
Tina och City Gross firar in sommaren!

Följ med när Tina knackar på hos hela svenska folket för att fira att sommaren äntligen är här och att City Gross fyller 25 år. I veckans avsnitt bjuds det på grillad flankstek och grillade vindruvor(!) Låt det väl smaka!

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner