Meny
Se om vi kan leverera till dig

Tina knackar på

Tina knackar på hemma hos Therese & Björn

Tina befinner sig i Vinslöv! Utrustad med en massa bra tips, goda recept och en kasse full med färska örter.

 

Vår bästa tid är nu

Alla pratar om vikten av att leva i nuet. Vi vill också slå ett slag för att äta i nuet – och välja råvaror när de smakar som allra mest. Att äta och laga mat av säsongens bästa råvaror blir nämligen både godare och billigare!

 

Här kan du inspireras av Tinas enkla recept med säsongens bästa svamp, blomkål, rotfrukter och örter, till riktigt schyssta priser.

Ny matkasse med recept från Tina knackar på!

Du får ett recept från veckans avsnitt plus två andra maträtter, alla baserade på råvaror i säsong till schyssta priser. Perfekt för dig som enkelt vill laga goda, middagar i takt med årstidernas växlingar.Beställ nu direkt

 

Vi har laddat upp med färska kryddor i butiken

Passa på att förlänga sommaren med prisvärda färska kryddor. Använd färska kryddor istället för torkade i matlagningen eller som goda blad i sallader och grönsaksrätter. 

 

Se alla varorna här

 

Tina tipsar

Hur får du barnen att gilla svamp? Hur ser ett perfekt blomkålshuvud ut? Tina ger dig massor av tips som gör vardagen och tiden i köket enklare.

 

Ett tips för förlänga hållbarheten är att ställa krukan på ett fat med vatten när örten börjar sloka. Vänta fem minuter och häll bort överflödet.

<span style="color: #336633; font-size: 22px; font-family: Peekaboo">En universalkrydda</span>

Packa rätt

Ser de färska kryddorna tråkiga ut när du kommer hem? Packa kryddorna längre ner i påsen med lätta saker ovanpå, och inte överst, där de lätt får frysskador.

<span style="color: #336633; font-size: 22px; font-family: Peekaboo">En universalkrydda</span>

En universalkrydda

Timjan är en riktig universalkrydda som går att använda till allt. Och låt inte den färska kryddan bara stå framme i en kruka för att det är snyggt, använd den.

<span style="color: #336633; font-size: 22px; font-family: Peekaboo">G<span style="margin-right: -3px;">ö</span>r ditt eget <span style="margin-right: -3px;">ö</span>rtsalt</span>

Gör ditt eget örtsalt

Örtsalt är roligt att göra! Torka valfria kryddor, t.ex. salvia, timjan och rosmarin, upp och ner i buketter i ett mörkt, svalt och torrt rum. Smula sedan sönder härligheten och blanda med flingsalt.

Din webbläsare är över 4 år gammal och är en säkerhetsrisk för dig och alla på ditt nätverk.

Vänligen ladda ner en modern webbläsare.

Här är två alternativ som vi rekommenderar:

Chrome Ladda ner Firefox Ladda ner