Magiska pizzor från Favorit Finfina

Surdegspizzor som handknådats och stenugnsbakats med endast de finaste råvarorna.

ECCELENTE

PIZZA TOPPAD MED BURRATA, TRYFFEL OCH SKINKA.

Tillverkad med surdegsbotten som fått jäsa länge och knådats för hand. Tomatsåsen är gjord på italienska tomater och pizzan toppas med skinka, mozzarella, krämig burrata och tryffelolja.

KÖP HÄR

CAPRICCIOSA

PIZZA TOPPAD MED CHAMPINJONER OCH SKINKA.

En utsökt surdegspizza från Ranchi del Legionari, en stad i den italienska provinsen Gorizia. Toppad med mozzarella, champinjoner, skinka och 100 % italienska tomater.

KÖP HÄR

DIAVOLA

PIZZA TOPPAD MED STARK SALAMI.

En smakrik surdegspizza som handknådats och stenugnsbakats i den italienska provinsen Gorizia. Toppad med mozzarella, stark salami och 100 % italienska tomater.

KÖP HÄR

TIPS!

Favorit Finfina pizzorna är förgräddade och behöver därför bara värmas upp och inte tillagas. För att få fram det bästa ur pizzan kan den värmas i ugnen eller i en stekpanna. Om ugnen används, värmer du upp den till 250 ° C och placerar pizzan direkt på ugnsgallret.

Därefter sänker du ugnens temperatur till 220 ° C och låter pizzan värmas i 6 till 8 minuter beroende på om du föredrar en mjuk eller krispigare pizzabotten. Som ett alternativ kan du placera den i en stekpanna i högst 8 till 10 minuter. Pizzorna går även bra att frysa ner direkt för att njuta av vid ett senare tillfälle.

Varnings ikonAnslutningsproblem