Ägg & savoykålssallad Ägg & savoykålssallad Ägg & savoykålssallad Cook Time: Yield: 4Ingredients:äggsavoykålbabyspenatschalottenlökdijonsenapolivoljacitron, saftendillsaltpepparInstructions:
  1. Lägg ägg i kallt vatten. När vattnet kokar ta tiden på 6 min. Skölj sen äggen i kallt vatten.
  2. Strimla savoykålen fint. Skala och hacka löken fint. Blanda med spenat och lägg upp på ett fat.
  3. Vispa samman senap, olja och citron till en krämig dressing. Rör i hackad dill.
  4. Skala och halvera äggen. Fördela ut på fatet med grönt. Ringla över såsen och krydda med salt och peppar.
Ägg & savoykålssallad
recipe
City Gross
35 min

Ägg & savoykålssallad

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 st ägg
  • 200 g savoykål
  • 35 g babyspenat
  • 1 st schalottenlök
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 msk olivolja
  • 1 st citron, saften
  • 20 g dill
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Lägg ägg i kallt vatten. När vattnet kokar ta tiden på 6 min. Skölj sen äggen i kallt vatten.
  2. Strimla savoykålen fint. Skala och hacka löken fint. Blanda med spenat och lägg upp på ett fat.
  3. Vispa samman senap, olja och citron till en krämig dressing. Rör i hackad dill.
  4. Skala och halvera äggen. Fördela ut på fatet med grönt. Ringla över såsen och krydda med salt och peppar.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem