ÄggsalladÄggsalladÄggsalladCook Time: Yield: 4Ingredients:äggschalottenlökriven pepparrotcitron, skalet + saftdillbruna senapsfrögräddfilsaltInstructions:
  1. Lägg ägg i kallt vatten. När vattnet kokar ta tiden på 6 min. Sköljs sen äggen i kallt vatten.
  2. Skala och hacka löken. Blanda med skalad och riven pepparrot, skal och saft från citron, hackad dill, senapsfrö och gräddfil.
  3. Smaka av med salt. Skala och skiva äggen, lägg upp dem snyggt på ett fat.
  4. Dekorera med dill och extra pepparrot.
  5. Servera med sås.
Äggsallad
recipe
City Gross
35 min

Äggsallad

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 6 st ägg
  • 1 st schalottenlök
  • 1 msk riven pepparrot
  • 1 st citron, skalet + saft
  • 15 g dill
  • 1 tsk bruna senapsfrö
  • 1 dl gräddfil
  • salt

Gör så här

  1. Lägg ägg i kallt vatten. När vattnet kokar ta tiden på 6 min. Sköljs sen äggen i kallt vatten.
  2. Skala och hacka löken. Blanda med skalad och riven pepparrot, skal och saft från citron, hackad dill, senapsfrö och gräddfil.
  3. Smaka av med salt. Skala och skiva äggen, lägg upp dem snyggt på ett fat.
  4. Dekorera med dill och extra pepparrot.
  5. Servera med sås.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Passar fint till kokt potatis, räkor eller sillen.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem