
Ägg & savoykålssallad
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 4 st ägg
- 200 g savoykål
- 35 g babyspenat
- 1 st schalottenlök
- 1 msk dijonsenap
- 2 msk olivolja
- 1 st citron, saften
- 20 g dill
- salt
- peppar
Gör så här
- Lägg ägg i kallt vatten. När vattnet kokar ta tiden på 6 min. Skölj sen äggen i kallt vatten.
- Strimla savoykålen fint. Skala och hacka löken fint. Blanda med spenat och lägg upp på ett fat.
- Vispa samman senap, olja och citron till en krämig dressing. Rör i hackad dill.
- Skala och halvera äggen. Fördela ut på fatet med grönt. Ringla över såsen och krydda med salt och peppar.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna