Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Aubergine- och halloumiburgare med picklad rödlök och rostad potatisAubergine- och halloumiburgare med picklad rödlök och rostad potatisAubergine- och halloumiburgare med picklad rödlök och rostad potatisCook Time: Yield: 4Ingredients:potatisraps/matoljaflingsaltrödlökarvitvinsvinägersockervitkålmatyoghurtmajonnässweet chiliauberginehalloumiraps/matoljasaltsvartpepparhamburgerbrödspenatInstructions:

1. Sätt ugnen på 225 grader. Skär potatisen i stavar och lägg i ugnsfast form. Ringla över olja och salta. Laga i ugn ca 30 min.
2. Pickla rödlöken. Skala och strimla rödlökarna.Värm vinäger och socker i en gryta tills sockret löst sig. Dra av från plattan och rör i lök.
3. Gör salladen. Strimla vitkålen fint och lägg i en skål. Rör ner yoghurt, majonnäs och sweet chili.
4. Skär aubergine och halloumi i skivor och stek i olja. Krydda auberginen med salt och peppar under tiden du steker.
5. Servera med hamburgerbröd och spenat.

Aubergine- och halloumiburgare med picklad rödlök och rostad potatis
recipe
45 min

Aubergine- och halloumiburgare med picklad rödlök och rostad potatis

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • 2 msk raps/matolja
  • 1 tsk flingsalt

Picklad Rödlök

  • 2 st rödlökar
  • 1 dl vitvinsvinäger
  • 1 dl socker

Sallad

  • 200 g vitkål
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 msk majonnäs
  • 2 msk sweet chili
  • 1 st aubergine
  • 200 g halloumi
  • raps/matolja
  • salt
  • svartpeppar
  • 4 st hamburgerbröd
  • 50 g spenat

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skär potatisen i stavar och lägg i ugnsfast form. Ringla över olja och salta. Laga i ugn ca 30 min.
  2. Pickla rödlöken. Skala och strimla rödlökarna.Värm vinäger och socker i en gryta tills sockret löst sig. Dra av från plattan och rör i lök.
  3. Gör salladen. Strimla vitkålen fint och lägg i en skål. Rör ner yoghurt, majonnäs och sweet chili.
  4. Skär aubergine och halloumi i skivor och stek i olja. Krydda auberginen med salt och peppar under tiden du steker.
  5. Servera med hamburgerbröd och spenat.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem