Välj butik & leveransalternativ för att se aktuellt sortiment från din närmsta City Gross.
Just nu visas vårt generella sortiment och prissättning.
min butik
Varukorg
Varukorg
0,00 kr
Leverans0
Leveranser
0 st
Bön- och majsgryta med quesadilla Bön- och majsgryta med quesadilla Bön- och majsgryta med quesadilla Cook Time: Yield: 4Ingredients:potatissötpotatisvitlöksklyftorrödlökröd chiliolivoljaspiskummintomatpurévattenmajsvita bönor i tomatsåssalttomaterrödlökrucolariven osttortillabrödlimekorianderInstructions:
  1. Skala och tärna potatis och sötpotatis. Skala och finhacka vitlök och lök. Kärna ur och hacka chili. Stek potatis, sötpotatis, vitlök, lök och chili i olja tillsammans med spiskummin i ett par minuter. Häll i tomatpuré och stek i en minut till. Häll i vatten och sjud tills allt är mjukt.
  2. Häll i avrunnen majs och bönor. Rör runt och smaka av med salt. Håll grytan varm på svag värme.
  3. Gör sallad. Tärna tomater, skala och hacka rödlök. Blanda allt i en skål och rör i rucola.
  4. Fördela osten på hälften av bröden. Lägg på de andra som ett lock. Stek i stekpanna tills osten är smält och bröden har fin färg på båda sidorna.
  5. Servera med lime och koriander.
Bön- och majsgryta med quesadilla
recipe
35 min

Bön- och majsgryta med quesadilla

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 400 g potatis
  • 250 g sötpotatis
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 st rödlök
  • 0.5 st röd chili
  • 1 msk olivolja
  • 1 tsk spiskummin
  • 2 msk tomatpuré
  • 1.5 dl vatten
  • 285 g majs
  • 415 g vita bönor i tomatsås
  • 2 krm salt
  • 2 st tomater
  • 1 st rödlök
  • 70 g rucola
  • 75 g riven ost
  • 8 st tortillabröd
  • 1 st lime
  • 20 g koriander

Gör så här

  1. Skala och tärna potatis och sötpotatis. Skala och finhacka vitlök och lök. Kärna ur och hacka chili. Stek potatis, sötpotatis, vitlök, lök och chili i olja tillsammans med spiskummin i ett par minuter. Häll i tomatpuré och stek i en minut till. Häll i vatten och sjud tills allt är mjukt.
  2. Häll i avrunnen majs och bönor. Rör runt och smaka av med salt. Håll grytan varm på svag värme.
  3. Gör sallad. Tärna tomater, skala och hacka rödlök. Blanda allt i en skål och rör i rucola.
  4. Fördela osten på hälften av bröden. Lägg på de andra som ett lock. Stek i stekpanna tills osten är smält och bröden har fin färg på båda sidorna.
  5. Servera med lime och koriander.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Vill du ha din böngryta ännu hetare tycker jag att du ska servera ett par stänk tabasco till din färdiga mat.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem