Bönenchiladas med avokadochimichurri
203.6
Bönenchiladas med avokadochimichurri
recipe
City Gross
25 min

Bönenchiladas med avokadochimichurri

Ingredienser

  • 1 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • rapsolja till stekning
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk torkad koriander
  • 1 krm chilipulver
  • 390 g krossad tomat
  • 1 tsk kakao
  • salt
  • svartpeppar
  • 230 g blandade bönor
  • honung
  • 2 st avokado
  • 3 st tomater
  • 1 st rödlök
  • 0.5 st grön chilipeppar
  • 8 st tortillabröd
  • 35 g sallad
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 st lime

Gör så här

  1. Hacka lök och vitlök och fräs mjukt. Vänd ner spiskummin, koriander och chilipulver, fräs någon minut och häll sedan på krossade tomater.
  2. Koka ihop till en tjock chilisås, ca 10 min. Vänd ner kakaon och smaka av med salt och peppar. Vänd ner avrunna och sköljda bönor, smaka av med honung.
  3. Tärna avokado och tomater. Skala och hacka löken fint. Hacka chilin fint. Blanda allt i en skål.
  4. Servera bönröran i bröd tillsammans med chimichurrin, sallad en en klick crème facihe och pressad lime.

Varnings ikonAnslutningsproblem