Välj butik & leveransalternativ för att se aktuellt sortiment från din närmsta City Gross.
Just nu visas vårt generella sortiment och prissättning.
min butik
Varukorg
Varukorg
0,00 kr
Leverans0
Leveranser
0 st
Bönröra med mexikanskt ris & guacamoleBönröra med mexikanskt ris & guacamoleBönröra med mexikanskt ris & guacamoleCook Time: Yield: 4Ingredients:rödlökolivoljaristomatpurésaltpaprikapulvervatten enligt anvisningarna på paketetgul lökvitlöksklyftatomaterolivoljaspiskumminsvarta bönorsaltgrovmalen svartpepparavokadoröd chilivitlöksklyftalimesaltfetaostInstructions:
  1. Börja med riset. Skala och finhacka löken. Fräs löken i olja i en gryta. Tillsätt ris, tomatpuré, salt, paprikapulver och vatten. Sjud tills all vätska kokat bort.
  2. Gör bönröran. Skala och finhacka löken. Skala vitlöken. Tärna tomaterna. Hetta upp olja och spiskummin i en gryta och fräs lök, pressad vitlök och tomat. Häll av spadet från bönorna och rör i dem i grytan. Låt allt bli varmt och smaka sen av med salt och peppar. Håll varmt på svag värme.
  3. Mosa ihop avokado, finhackad chili, skalad och pressad vitlök och limesaft. Smaka av med salt.
  4. Servera med smulad fetaost.
Bönröra med mexikanskt ris & guacamole
recipe
35 min

Bönröra med mexikanskt ris & guacamole

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 0.5 st rödlök
  • 1 msk olivolja
  • 4 dl ris
  • 1 msk tomatpuré
  • 3 krm salt
  • 2 tsk paprikapulver
  • vatten enligt anvisningarna på paketet
  • 0.5 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 2 st tomater
  • 1 msk olivolja
  • 3 krm spiskummin
  • 2 pkt svarta bönor
  • 2 krm salt
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • 1 st avokado
  • 0.5 st röd chili
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0.5 st lime
  • salt
  • 150 g fetaost

Gör så här

  1. Börja med riset. Skala och finhacka löken. Fräs löken i olja i en gryta. Tillsätt ris, tomatpuré, salt, paprikapulver och vatten. Sjud tills all vätska kokat bort.
  2. Gör bönröran. Skala och finhacka löken. Skala vitlöken. Tärna tomaterna. Hetta upp olja och spiskummin i en gryta och fräs lök, pressad vitlök och tomat. Häll av spadet från bönorna och rör i dem i grytan. Låt allt bli varmt och smaka sen av med salt och peppar. Håll varmt på svag värme.
  3. Mosa ihop avokado, finhackad chili, skalad och pressad vitlök och limesaft. Smaka av med salt.
  4. Servera med smulad fetaost.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Smaka gärna en liten bit av chilin innan du hackar ner den i guacamolen. Om den är superstark kanske du ska minska mängden.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem