Bakade rödbetor med getost, valnötter & rucolatopp
152.8
Bakade rödbetor med getost, valnötter & rucolatopp
recipe
City Gross
35 min

Bakade rödbetor med getost, valnötter & rucolatopp

Ingredienser

  • 1 kg rödbetor
  • 200 g palsternackor
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 2 krm grovmalen svartpeppar
  • 140 g getost
  • 35 g rucola
  • 75 g valnötter
  • 2 dl yoghurt
  • lite honung

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala och skär rödbetor och palsternacka i klyftor. Ringla över olja, salta och peppra, laga i ugn ca 30 min. När det är 5 min kvar lägger du in smulad getost.
  3. Blanda samman med rucola och strö över krossade valnötter.
  4. Servera med yoghurt och lite flytande honung.
Tips från oss
Om du skalar rödbetorna under rinnande vatten så slipper du bli så röd om händerna.

Varnings ikonAnslutningsproblem