Bakade rödbetor med getost, valnötter & rucolatoppBakade rödbetor med getost, valnötter & rucolatoppBakade rödbetor med getost, valnötter & rucolatoppCook Time: Yield: 4Ingredients:rödbetorpalsternackorolivoljaflingsaltgrovmalen svartpeppargetostrucolavalnötteryoghurthonungInstructions:
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala och skär rödbetor och palsternacka i klyftor. Ringla över olja, salta och peppra, laga i ugn ca 30 min. När det är 5 min kvar lägger du in smulad getost.
  3. Blanda samman med rucola och strö över krossade valnötter.
  4. Servera med yoghurt och lite flytande honung.
Bakade rödbetor med getost, valnötter & rucolatopp
recipe
City Gross
35 min

Bakade rödbetor med getost, valnötter & rucolatopp

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 1 kg rödbetor
  • 200 g palsternackor
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk flingsalt
  • 2 krm grovmalen svartpeppar
  • 140 g getost
  • 35 g rucola
  • 50 g valnötter
  • 2 dl yoghurt
  • honung

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala och skär rödbetor och palsternacka i klyftor. Ringla över olja, salta och peppra, laga i ugn ca 30 min. När det är 5 min kvar lägger du in smulad getost.
  3. Blanda samman med rucola och strö över krossade valnötter.
  4. Servera med yoghurt och lite flytande honung.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Om du skalar rödbetorna under rinnande vatten så slipper du bli så röd om händerna.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem