Bananpannkakor med kesellaBananpannkakor med kesellaBananpannkakor med kesellaCook Time: Yield: 4Ingredients:bananeräggvaniljsockersaffransmörapelsinvaniljkesellariven kokosInstructions:
  1. Skala och mosa bananen med en gaffel till en slät smet och rör ihop med äggen, vaniljsockret och saffran i en bunke.
  2. Stek plättarna i omgångar i en stekpanna, gärna teflon. Smält lite av smöret i stekpannan. Klicka ut smeten till plättar i pannan. Stek på medelvärme och vänd när den övre ytan börjar stelna. Gör likadant med resten av smöret och smeten.
  3. Filé apelsinen.
  4. Servera med vaniljkesella och riven kokos.
Bananpannkakor med kesella
recipe
City Gross
25 min

Bananpannkakor med kesella

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 2 st bananer
  • 4 st ägg
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 pkt saffran
  • 2 msk smör
  • 1 st apelsin
  • 1 pkt vaniljkesella
  • riven kokos

Gör så här

  1. Skala och mosa bananen med en gaffel till en slät smet och rör ihop med äggen, vaniljsockret och saffran i en bunke.
  2. Stek plättarna i omgångar i en stekpanna, gärna teflon. Smält lite av smöret i stekpannan. Klicka ut smeten till plättar i pannan. Stek på medelvärme och vänd när den övre ytan börjar stelna. Gör likadant med resten av smöret och smeten.
  3. Filé apelsinen.
  4. Servera med vaniljkesella och riven kokos.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Kanel och lönnsirap är gott till. 

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem