BBQ-spett med rostad potatisBBQ-spett med rostad potatisBBQ-spett med rostad potatisCook Time: Yield: 4Ingredients:potatisrapsoljasaltgräslöktofurödlökchampinjonerpaprikablomkålrapsoljavitlökjapansk sojafärsk ingefära, hackadröd chili, hackadsaltInstructions:
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tvätta och klyfta potatisen, lägg på en plåt, ringla över olja och salta. Laga i ugn ca 30 min. Klipp över gräslök.
  3. Dela tofun i tärningar, skala och klyfta löken, ansa champinjoner, dela paprika i bitar, dela blomkålen i buketter. Trä upp allt på grillpinnar.
  4. Blanda samman marinaden och pensla spetten. Stek eller grilla, pensla medan du steker.
  5. Servera.
BBQ-spett med rostad potatis
recipe
City Gross
35 min

BBQ-spett med rostad potatis

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • rapsolja
  • salt
  • 30 g gräslök
  • 1 pkt tofu
  • 2 st rödlök
  • 200 g champinjoner
  • 1 st paprika
  • 0.5 st blomkål

Marinad

  • 3 msk rapsolja
  • 2 klyftor vitlök
  • 2 msk japansk soja
  • 1 msk färsk ingefära, hackad
  • 0.5 st röd chili, hackad
  • 3 krm salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tvätta och klyfta potatisen, lägg på en plåt, ringla över olja och salta. Laga i ugn ca 30 min. Klipp över gräslök.
  3. Dela tofun i tärningar, skala och klyfta löken, ansa champinjoner, dela paprika i bitar, dela blomkålen i buketter. Trä upp allt på grillpinnar.
  4. Blanda samman marinaden och pensla spetten. Stek eller grilla, pensla medan du steker.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Vill du ha en sås till spetten? Rör samman 0,5 dl japansk soja, 2 msk socker, 2 msk vinäger, fint riven ingefära och fint hackad chili.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem