Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Broccoliplättar med dill & fetaostBroccoliplättar med dill & fetaostBroccoliplättar med dill & fetaostCook Time: Yield: 4Ingredients:potatisrapsoljasaltbroccolimjölmjölkfetaostäggdillgul löksaltvitpepparsmörromansalladkörsbärstomatercitrondillInstructions:
  1. Sätt ugnen på 225 grader. Tvätta och klyfta potatisen. Lägg den på en plåt, ringla över olja och salta. Laga i ugn ca 30 min.
  2. Riv broccolin grovt, riv även stammen. Blanda med mjöl, mjölk, smulad fetaost, ägg, hackad dill, skalad och riven lök, salt och peppar.
  3. Hetta upp en stekpanna med smör och stek plättar.
  4. Strimla salladen, halvera tomaterna. Blanda med citronsaft och hackad dill.
  5. Servera.
Broccoliplättar med dill & fetaost
recipe
35 min

Broccoliplättar med dill & fetaost

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • rapsolja
  • salt
  • 250 g broccoli
  • 1 dl mjöl
  • 1 dl mjölk
  • 150 g fetaost
  • 2 st ägg
  • 20 g dill
  • 1 st gul lök
  • 2 krm salt
  • 1 krm vitpeppar
  • smör
  • 0.5 st romansallad
  • 125 g körsbärstomater
  • 0.5 st citron
  • 10 g dill

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Tvätta och klyfta potatisen. Lägg den på en plåt, ringla över olja och salta. Laga i ugn ca 30 min.
  2. Riv broccolin grovt, riv även stammen. Blanda med mjöl, mjölk, smulad fetaost, ägg, hackad dill, skalad och riven lök, salt och peppar.
  3. Hetta upp en stekpanna med smör och stek plättar.
  4. Strimla salladen, halvera tomaterna. Blanda med citronsaft och hackad dill.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem