Bulgursallad med halloumiBulgursallad med halloumiBulgursallad med halloumiCook Time: Yield: 4Ingredients:bulgurrödlökkörsbärstomatersnackpaprikagurkapersiljagräslökspenatknippe salladslökkrämig balsamvinägerhalloumiInstructions:
  1. Koka bulgur enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och hacka löken fint, dela tomaterna, skär paprika i bitar, tärna gurkan. Blanda med hackad persilja och gräslök. Vänd i spenat. Blanda med kokt bulgur och toppa salladen med strimlad salladslök och ringla över balsamvinäger.
  3. Skiva och stek halloumin.
  4. Servera.
Bulgursallad med halloumi
recipe
City Gross
25 min

Bulgursallad med halloumi

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 3 dl bulgur
  • 1 st rödlök
  • 250 g körsbärstomater
  • 1 st snackpaprika
  • 0.5 st gurka
  • 15 g persilja
  • 15 g gräslök
  • 50 g spenat
  • 0.5 st knippe salladslök
  • krämig balsamvinäger
  • 400 g halloumi

Gör så här

  1. Koka bulgur enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och hacka löken fint, dela tomaterna, skär paprika i bitar, tärna gurkan. Blanda med hackad persilja och gräslök. Vänd i spenat. Blanda med kokt bulgur och toppa salladen med strimlad salladslök och ringla över balsamvinäger.
  3. Skiva och stek halloumin.
  4. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Jag tycker att halloumin blir bäst om den steks på hög värme på bara en sida. Lägg den sen på en tallrik och klä den med plastfolie tills det är dags att äta. Den blir härligt mjuk och perfekt i konsistensen, mums.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem