Bulgursallad med halloumi
267.4
Bulgursallad med halloumi
recipe
City Gross
25 min

Bulgursallad med halloumi

Ingredienser

  • 3 dl bulgur
  • 1 st rödlök
  • 125 g körsbärstomat
  • 1 st snackpaprika
  • 0.5 st gurka
  • 15 g persilja
  • 15 g gräslök
  • 50 g spenat
  • 0.5 st knippe salladslök
  • krämig balsamvinäger
  • 400 g halloumi

Gör så här

  1. Koka bulgur enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och hacka löken fint, dela tomaterna, skär paprika i bitar, tärna gurkan. Blanda med hackad persilja och gräslök. Vänd i spenat. Blanda med kokt bulgur och toppa salladen med strimlad salladslök och ringla över balsamvinäger.
  3. Skiva och stek halloumin.
  4. Servera.
Tips från oss
Jag tycker att halloumin blir bäst om den steks på hög värme på bara en sida. Lägg den sen på en tallrik och klä den med plastfolie tills det är dags att äta. Den blir härligt mjuk och perfekt i konsistensen, mums.

Varnings ikonAnslutningsproblem