
Bulgursallad med halloumi
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 3 dl bulgur
- 1 st rödlök
- 250 g körsbärstomater
- 1 st snackpaprika
- 0.5 st gurka
- 15 g persilja
- 15 g gräslök
- 50 g spenat
- 0.5 st knippe salladslök
- krämig balsamvinäger
- 400 g halloumi
Gör så här
- Koka bulgur enligt anvisningarna på paketet.
- Skala och hacka löken fint, dela tomaterna, skär paprika i bitar, tärna gurkan. Blanda med hackad persilja och gräslök. Vänd i spenat. Blanda med kokt bulgur och toppa salladen med strimlad salladslök och ringla över balsamvinäger.
- Skiva och stek halloumin.
- Servera.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Jag tycker att halloumin blir bäst om den steks på hög värme på bara en sida. Lägg den sen på en tallrik och klä den med plastfolie tills det är dags att äta. Den blir härligt mjuk och perfekt i konsistensen, mums.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna