
Couscoussallad med frästa kikärtor och fetaost
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 280 g couscous
- 0.5 st gurka
- 1 st romansallad
- 15 g persilja
- olivolja
- balsamvinäger
- salt
- svartpeppar
- 0.5 st granatäpple
Kikärtor
- 0.5 st gul lök
- 230 g kikärtor
- 0.5 tsk paprikapulver
- 2 krm spiskummin
- 1 krm cayennepeppar
- 1 krm salt
- 150 g fetaost
Gör så här
- Laga couscousen enligt anvisning på förpackningen. Låt den svalna.
- Skär gurkan i bitar och strimla salladen. Finhacka persiljan.
- Blanda couscousen med grönsaker, persilja, olja och balsamvinäger. Smaka av med salt och peppar och lägg upp på ett fat.
- Pilla ur granatäppelkärnor och lägg i en skål.
- Skala och hacka lök. Sila av och spola kikärtorna i kallt vatten. Stek med paprikapulver, spiskummin, cayennepeppar och salt så att de får en krispig yta.
- Servera med smulad fetaost.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna