
Crème ninon
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 1 st gul lök
- smör till stekning
- 6 dl vatten
- 2 msk kycklingfond
- 500 g frysta gröna ärtor
- 1.5 dl vispgrädde
- 1 dl champagne/mousserande vin
- salt
- vitpeppar
- några kvistar färsk dragon
- krasse
Gör så här
- Skala och hacka löken fint. Stek den mjuk i smör utan att den tar någon färg. Häll i vatten och fond, koka upp. Rör i ärtorna och koka upp.
- Mixa soppan slät. Tillsätt grädden och låt soppan koka upp. Häll i champagnen. Smaka av med salt och peppar.
- Garnera med kvistar av färsk dragon och krasse.
- Servera.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna