Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Curryblomkål med bulgur och yoghurtsåsCurryblomkål med bulgur och yoghurtsåsCurryblomkål med bulgur och yoghurtsåsCook Time: Yield: 4Ingredients:bulgurblomkålrödlökraps/matoljacurryolivoljacitron, saftenflingsalttomatermatyoghurtmango chutneycitron, skalethalloumiInstructions:
  1. Koka bulgur enligt anvisningarna på paketet.
  2. Hacka blomkålen. Skala och finhacka löken, stek allt i olja tillsammans med curry.
  3. Tärna tomaterna.
  4. Gör såsen. Rör ihop yoghurt med chutney och rivet citronskal.
  5. Droppa citronsaft över blomkålen och krydda med salt.
  6. Skiva och stek halloumi.
  7. Servera.
Curryblomkål med bulgur och yoghurtsås
recipe
35 min

Curryblomkål med bulgur och yoghurtsås

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 280 g bulgur
  • 1 st blomkål
  • 1 st rödlök
  • 2 msk raps/matolja
  • 2 tsk curry
  • 1 msk olivolja
  • 400 g halloumi
  • 1 msk citron, saften
  • 0.75 tsk flingsalt
  • 2 st tomater
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 msk mango chutney
  • 0.5 st citron, skalet

Gör så här

  1. Koka bulgur enligt anvisningarna på paketet.
  2. Hacka blomkålen. Skala och finhacka löken, stek allt i olja tillsammans med curry.
  3. Tärna tomaterna.
  4. Gör såsen. Rör ihop yoghurt med chutney och rivet citronskal.
  5. Droppa citronsaft över blomkålen och krydda med salt.
  6. Skiva och stek halloumi.
  7. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Ett par klickar smör i den färdigstekta blomkålen ger en extra fin smak.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem