Välj butik & leveransalternativ för att se aktuellt sortiment från din närmsta City Gross.
Just nu visas vårt generella sortiment och prissättning.
min butik
Varukorg
Varukorg
0,00 kr
Leverans0
Leveranser
0 st
FajitafestFajitafestFajitafestCook Time: Yield: 4Ingredients:vegansk färsolja till stekningröd paprika, strimladrödlök, i tunna klyftorzucchini, skivadrapsoljavitlöksklyftor, finhackadeoreganopaprikapulverspiskumminsaltsvartpepparsvarta bönoravokadovitlöksklyfta, pressadlime, saftensaltsvartpeppartortillabrödspenattomater, finhackaderödlök, tunt skivadröd chili, tunt skivadsalsaInstructions:

1. Fajitamix: Sätt ugnen på 225 grader.
2. Fräs färsen i lite olja i en stekpanna. Hacka sönder den med stekspaden så att du får mindre bitar. Fräs till färsen har fått fint med färg.
3. Blanda den stekta färsen, paprika, rödlök och zucchini på en plåt. Rör ihop rapsolja, vitlök, oregano paprikapulver, spiskummin, salt och peppar i en skål. Blanda sedan med grönsakerna på plåten.
4. Ställ in plåten i ugnen i 20-30 min eller tills allt har fått ordentligt med färg. Ta ut plåten och blanda ner sköljda svarta bönor.
5. Avokadoröra: Gröp ur avokadon och lägg ner i en skål. Mosa sönder med en gaffel och smaka sedan av med vitlök, limesaft, salt och peppar.
6. Fyll värmda tortillabröd med fajitamixen, babyspenat, tomat, rödlök och röd chili. Toppa med avokadoröran och salsa.

Fajitafest
recipe
35 min

Fajitafest

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

Fajitamix:

  • 400 g vegansk färs
  • olja till stekning
  • 1 st röd paprika, strimlad
  • 1 st rödlök, i tunna klyftor
  • 1 st zucchini, skivad
  • 0.5 dl rapsolja
  • 2 st vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 msk oregano
  • 1 msk paprikapulver
  • 2 tsk spiskummin
  • salt
  • svartpeppar
  • 230 g svarta bönor

Avokadoröra:

  • 2 st avokado
  • 1 st vitlöksklyfta, pressad
  • 1 st lime, saften
  • salt
  • svartpeppar

Till Servering:

  • 8 st tortillabröd
  • 70 g spenat
  • 2 st tomater, finhackade
  • 1 st rödlök, tunt skivad
  • 1 st röd chili, tunt skivad
  • 230 g salsa

Gör så här

  1. Fajitamix: Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Fräs färsen i lite olja i en stekpanna. Hacka sönder den med stekspaden så att du får mindre bitar. Fräs till färsen har fått fint med färg.
  3. Blanda den stekta färsen, paprika, rödlök och zucchini på en plåt. Rör ihop rapsolja, vitlök, oregano paprikapulver, spiskummin, salt och peppar i en skål. Blanda sedan med grönsakerna på plåten.
  4. Ställ in plåten i ugnen i 20-30 min eller tills allt har fått ordentligt med färg. Ta ut plåten och blanda ner sköljda svarta bönor.
  5. Avokadoröra: Gröp ur avokadon och lägg ner i en skål. Mosa sönder med en gaffel och smaka sedan av med vitlök, limesaft, salt och peppar.
  6. Fyll värmda tortillabröd med fajitamixen, babyspenat, tomat, rödlök och röd chili. Toppa med avokadoröran och salsa.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem