Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Från vår podcast Mitt i Maten: Ingrosso-pastanFrån vår podcast Mitt i Maten: Ingrosso-pastanFrån vår podcast Mitt i Maten: Ingrosso-pastanCook Time: Yield: 4Ingredients:schalottenlökar, finhackadevitlöksklyftaolivoljavitt matlagningsvinhela tomater, avhälldasaltpepparkörsbärstomaterpastaInstructions:
  1. Hacka lök och pressa vitlök, fräs i lite olivolja. Slå på vitt vin och kläm i tomaterna, låt puttra i ca 20 min och smaka av med salt och peppar.
  2. Rosta under tiden tomaterna i ugn på 180 grader i 7 min.
  3. Koka pastan och spä såsen med lite av pastavattnet för en simmig konsistens som fäster bra på pastan.
  4. Blanda samman pasta och sås och servera med rostade tomater på toppen.
Från vår podcast Mitt i Maten: Ingrosso-pastan
recipe
45 min

Från vår podcast Mitt i Maten: Ingrosso-pastan

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 2 st schalottenlökar, finhackade
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 msk olivolja
  • 2 dl vitt matlagningsvin
  • 1 burk hela tomater, avhällda
  • salt
  • peppar
  • 250 g körsbärstomater
  • 500 g pasta

Gör så här

  1. Hacka lök och pressa vitlök, fräs i lite olivolja. Slå på vitt vin och kläm i tomaterna, låt puttra i ca 20 min och smaka av med salt och peppar.
  2. Rosta under tiden tomaterna i ugn på 180 grader i 7 min.
  3. Koka pastan och spä såsen med lite av pastavattnet för en simmig konsistens som fäster bra på pastan.
  4. Blanda samman pasta och sås och servera med rostade tomater på toppen.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem