Fyllda ägg med picklade senapsfrö & dill
71.8
Fyllda ägg med picklade senapsfrö & dill
recipe
City Gross
90 min

Fyllda ägg med picklade senapsfrö & dill

Ingredienser

Picklade Senapsfrön

  • 2 dl vatten
  • 2 dl äppelcidervinäger
  • 0.75 dl socker
  • 1 tsk salt
  • 1 dl senapsfrö i olika färger
  • 4 st ägg
  • 2 msk majonnäs
  • 1 bit vitlöksklyfta
  • salt
  • svartpeppar
  • fint hackad rödlök
  • dill

Gör så här

  1. Blanda samman en lag av vatten, vinäger, socker och salt. Häll upp senapsfrön i en liten gryta. Fyll på med lag som ska täcka senapsfröna. Sjud under lock i ca en timme. Häll upp på burk, fyll på med lag och förvara.
  2. Lägg äggen i kallt vatten, när vattnet kokar ta tiden på 7 min. Skölj i kallt vatten, skala och dela äggen. Blanda samman äggula, majonnäs och pressad vitlök. Smaka av med salt och peppar. Fyll äggen igen.
  3. Dekorera med fint hackad lök, dill och picklade senapsfrö.

Varnings ikonAnslutningsproblem