Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Gari med svamp och kålrotGari med svamp och kålrotGari med svamp och kålrotCook Time: Yield: 4Ingredients:champinjonerkantarellerkålrotvattenhonungvitvinsvinägersaltgurkmejaInstructions:

1. Skala kålroten och dela i klyftor, hyvla den tunt på mandolin. Ansa och skär ner svampen i mindre bitar.
2.Koka upp ingredienserna till lagen i en kastrull och tillsätt kålrot samt svamp, låt det koka upp igen och ta av från värmen.
3.Låt svalna under lock. Häll upp på väl rengjorda burkar och förslut med lock. För lite bättre ”drag” i smakerna – låt stå och dra i minst
1 vecka innan servering.

Gari med svamp och kålrot
recipe
25 min

Gari med svamp och kålrot

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 100 g champinjoner
  • 100 g kantareller
  • 300 g kålrot
  • 2.5 dl vatten
  • 4 msk honung
  • 1.5 dl vitvinsvinäger
  • 0.75 tsk salt
  • 0.5 tsk gurkmeja

Gör så här

  1. Skala kålroten och dela i klyftor, hyvla den tunt på mandolin. Ansa och skär ner svampen i mindre bitar.
  2. Koka upp ingredienserna till lagen i en kastrull och tillsätt kålrot samt svamp, låt det koka upp igen och ta av från värmen.
  3. Låt svalna under lock. Häll upp på väl rengjorda burkar och förslut med lock. För lite bättre ”drag” i smakerna – låt stå och dra i minst 1 vecka innan servering.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem