
Grönkålscarbonara med tomat
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 340 g spaghetti
- 1 st gul lök
- 110 g soltorkad tomat
- 200 g grönkål
- smör
- 2.5 dl matlagningsgrädde
- 2 krm chiliflakes
- salt
- svartpeppar
Gör så här
- Koka pasta enligt anvisningarna på paketet.
- Skala och hacka löken, strimla soltorkade tomater. Strimla grönkålen fint, använd inte stammen. Stek allt i smör tills det börjar mjukna. Häll på grädde och chiliflakes. Sjud i ca 3 min. Smaka av med salt och peppar.
- Servera.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna