
Gratinerad fetaost med tomater
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 340 g spaghetti
- 2 pkt fetaost
- 250 g körsbärstomater
- torkad oregano
- svartpeppar
- olivolja
- 1 dl pastavatten till fetaosten
- 70 g rucola
- 300 g morötter
Gör så här
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Koka spaghetti enligt anvisningarna på paketet.
- Lägg fetaosten i en ugnsfast form. Halvera tomaterna och lägg dem runtom. Krydda med oregano och peppar. Ringla över olja. Laga i ugn ca 20 min. Häll på 1 dl pastavatten och rör runt och blanda sen med den kokta spaghettin.
- Servera med rucola och grovt rivna morötter.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna