Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Gratinerad portabellosvamp med prästostGratinerad portabellosvamp med prästostGratinerad portabellosvamp med prästostCook Time: Yield: 4Ingredients:portabellosvamparmascarponeriven prästostsalladslökchiliflakeskvist rosmarincitronsaltInstructions:

1. Sätt ugnen på 175 grader.
2.Ringla olivolja i en ugnsform eller plåt, strö över lite flingsalt.
3.Lägg portabello med kupiga/runda sidan nedåt i formen, skeda på mascarponeost i varje svamp. Salta och strö över chiliflakes, samt pressa över citronjuicen på svampen. Strö över riven ost och plockad rosmarin. Gratinera i mitten av ugnen ca 15 min.

Gratinerad portabellosvamp med prästost
recipe
25 min

Gratinerad portabellosvamp med prästost

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 st portabellosvampar
  • 4 msk mascarpone
  • 100 g riven prästost
  • 1 st salladslök
  • 1 krm chiliflakes
  • 1 st kvist rosmarin
  • 0.5 st citron
  • salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Ringla olivolja i en ugnsform eller plåt, strö över lite flingsalt.
  3. Lägg portabello med kupiga/runda sidan nedåt i formen, skeda på mascarponeost i varje svamp. Salta och strö över chiliflakes, samt pressa över citronjuicen på svampen. Strö över riven ost och plockad rosmarin. Gratinera i mitten av ugnen ca 15 min.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem