Välj butik & leveransalternativ för att se aktuellt sortiment från din närmsta City Gross.
Just nu visas vårt generella sortiment och prissättning.
min butik
Varukorg
Varukorg
0,00 kr
Leverans0
Leveranser
0 st
Gratinerad portabellosvamp med prästostGratinerad portabellosvamp med prästostGratinerad portabellosvamp med prästostCook Time: Yield: 4Ingredients:portabellosvamparmascarponeriven prästostsalladslökchiliflakeskvist rosmarincitronsaltInstructions:

1. Sätt ugnen på 175 grader.
2.Ringla olivolja i en ugnsform eller plåt, strö över lite flingsalt.
3.Lägg portabello med kupiga/runda sidan nedåt i formen, skeda på mascarponeost i varje svamp. Salta och strö över chiliflakes, samt pressa över citronjuicen på svampen. Strö över riven ost och plockad rosmarin. Gratinera i mitten av ugnen ca 15 min.

Gratinerad portabellosvamp med prästost
recipe
25 min

Gratinerad portabellosvamp med prästost

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 st portabellosvampar
  • 4 msk mascarpone
  • 100 g riven prästost
  • 1 st salladslök
  • 1 krm chiliflakes
  • 1 st kvist rosmarin
  • 0.5 st citron
  • salt

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Ringla olivolja i en ugnsform eller plåt, strö över lite flingsalt.
  3. Lägg portabello med kupiga/runda sidan nedåt i formen, skeda på mascarponeost i varje svamp. Salta och strö över chiliflakes, samt pressa över citronjuicen på svampen. Strö över riven ost och plockad rosmarin. Gratinera i mitten av ugnen ca 15 min.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem