
Grillad fetaost
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 250 g cocktailtomater
- folie
- 2 st rödlökar
- 2 st spetspaprikor
- olja till pensling
- 1 st hel vitlök
- 3 pkt fetaost
- folie
- färsk oregano
- färsk timjan
- 1 st röd chili
- svartpeppar
- 3 msk olivolja
Sås
- 2 dl yoghurt
- salt
- peppar
- 1 st romansallad
- 110 g svarta oliver
Gör så här
- Lägg tomaterna på ett dubbelt ark med folie. Skala och halvera löken. Pensla paprikor och lök med olja. Stick hål i vitlöken. Grilla sen samtidigt som fetaosten.
- Lägg fetaosten i mitten på ett folieark, stort nog så att det går att nypa ihop till ett paket. Strö över oregano, timjan, fint hackad chili och svartpeppar. Ringla över olivolja. Nyp igen till ett paket.
- Grilla tills allt mjuknat. Håll koll så att osten inte bränns.
- Rör ihop yoghurt med grillad vitlök. Smaka av med salt och peppar.
- Lägg alla grönsaker på ett stort fat tillsammans med strimlad sallad, avrunna oliver och grillad ost.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna