
Grillade sötpotatishalvor med rostade kikärtor & slaw
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 500 g sötpotatis
- rapsolja
- bakplåtspapper
- 230 g kikärtor
- rapsolja
- 1 tsk curry
- 2 krm salt
- 3 dl gräddfil
- 50 g soltorkade tomater
- 400 g vitkål
- salt
- svartpeppar
- 35 g rucola
Gör så här
- Sätt ungen på 225 grader.
- Tvätta och dela potatisen på mitten och pensla den med olja, lägg på plåt med bakplåtspapper och rosta i ugn i ca 30 min.
- Rosta avrunna och sköljda kikärtor i en stekpanna med olja, krydda med curry och salt.
- Blanda samman gräddfil, skivad soltorkad tomat och fint strimlad vitkål. Smaka av med salt och peppar.
- Servera med rucola.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Potatisen blir extra god om du grillar den ute på grillen.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna