Gruyèremacka med blåbärsvinägrettGruyèremacka med blåbärsvinägrettGruyèremacka med blåbärsvinägrettCook Time: Yield: 4Ingredients:blåbärvit balsamvinägersockersaltgrovt brödfärskostrucolaparmaskinkagryereflytande honungsaltfärska blåbärInstructions:
  1. Blanda blåbären med balsamvinäger, socker och salt.
  2. Skär brödet i fyra tunna skivor.
  3. Bred på färskost, lägg på rucola, parmaskinka, skivor av ost. Häll på vinägretten och ringla över honung. Salta lätt och toppa med färska blåbär.
Gruyèremacka med blåbärsvinägrett
recipe
City Gross
25 min

Gruyèremacka med blåbärsvinägrett

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

Vinägrett

  • 1 dl blåbär
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • 1 tsk socker
  • 1 nypa salt
  • 4 skivor grovt bröd
  • 4 msk färskost
  • 50 g rucola
  • 4 skivor parmaskinka
  • 200 g gryere
  • flytande honung
  • salt
  • 50 g färska blåbär

Gör så här

  1. Blanda blåbären med balsamvinäger, socker och salt.
  2. Skär brödet i fyra tunna skivor.
  3. Bred på färskost, lägg på rucola, parmaskinka, skivor av ost. Häll på vinägretten och ringla över honung. Salta lätt och toppa med färska blåbär.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem