Gyllene plättar med couscoussalladGyllene plättar med couscoussalladGyllene plättar med couscoussalladCook Time: Yield: 4Ingredients:moröttervetemjölmjölkäggfetaostsaltsvartpepparolivoljacouscouschampinjonerpurjolökgurkacrème fraiche, smaksattInstructions:
  1. Skala och riv morötterna grovt. Blanda med mjöl, mjölk och ägg. Smula i fetaosten. Krydda med salt och peppar. Provstek gärna en liten plätt och kolla kryddningen.
  2. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek plättarna gyllenbruna på bägge sidor.
  3. Koka couscous enligt anvisningarna på paketet. Hacka svampen och purjolöken, tärna gurkan och blanda med den kokta couscousen.
  4. Servera med sås.
Gyllene plättar med couscoussallad
recipe
City Gross
35 min

Gyllene plättar med couscoussallad

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 400 g morötter
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 dl mjölk
  • 4 st ägg
  • 150 g fetaost
  • salt
  • svartpeppar
  • olivolja
  • 280 g couscous
  • 150 g champinjoner
  • 0.5 st purjolök
  • 0.5 st gurka
  • 2 dl crème fraiche, smaksatt

Gör så här

  1. Skala och riv morötterna grovt. Blanda med mjöl, mjölk och ägg. Smula i fetaosten. Krydda med salt och peppar. Provstek gärna en liten plätt och kolla kryddningen.
  2. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek plättarna gyllenbruna på bägge sidor.
  3. Koka couscous enligt anvisningarna på paketet. Hacka svampen och purjolöken, tärna gurkan och blanda med den kokta couscousen.
  4. Servera med sås.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Koka couscousen med lite buljong eller fond för extra smak.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem