Halloumiwrap med dill & pepparrotskräm
Halloumiwrap med dill & pepparrotskräm
recipe
City Gross
25 min

Halloumiwrap med dill & pepparrotskräm

Ingredienser

Servera Till

  • 300 g morötter
  • 0.5 st fänkål
  • 0.5 dl socker
  • 0.5 dl vitvinsvinäger
  • 15 g dill
  • 400 g halloumi

Kräm

  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk riven pepparrot
  • 15 g dill
  • salt
  • peppar
  • 4 st stora tortillabröd
  • 4 st blad krispsallad
  • 125 g färdigkokta linser
  • 0.5 st knippe salladslök
  • 70 g babyspenat
  • 50 g rostade valnötter

Gör så här

  1. Skala och strimla morötter och fänkål fint, gärna med en mandolin. Blanda med socker, vinäger och hackad dill. Låt stå i ett par timmar eller över natten i kylskåp.
  2. Skiva och stek halloumin, stek den bara på en sida och låt svalna.
  3. Rör samman krämen, majonnäs, riven pepparrot och hackad dill. Smaka av med salt och peppar.
  4. Fyll tortillabröd med krispsallad, sås, grillad halloumi, linser, strimlad salladslök, spenat och valnötter.
Tips från oss
Om du ska äta wrapen snart kan du lägg i lite picklade morötter, om inte - ta med vid sidan om och lägg i när ni ska äta för att wrappen ska vara härligt krispig och fräsch.

Varnings ikonAnslutningsproblem