Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Heta brysselkålschipsHeta brysselkålschipsHeta brysselkålschipsCook Time: Yield: 4Ingredients:brysselkålolivoljaflingsaltchiliflakesmajonnäspaprikakryddahonungInstructions:

1. Sätt ugnen på 90°. Ta loss bladen från brysselkålen och lägg dem i en skål. Häll i olja, lite flingsalt och chiliflakes. Blanda runt allt väl.
2. Lägg ett lager på bakplåtspapper. Ställ in i ugnen i ca 15 minuter. De ska vara torra och krispiga men fortfarande gröna.
3. Rör ihop majonnäsen med paprika och honung. Smaka av med salt och peppar.
4. Servera chipsen varma med majonnäsen att dippa i.

Heta brysselkålschips
recipe
25 min

Heta brysselkålschips

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 400 g brysselkål
  • 3 msk olivolja
  • flingsalt
  • chiliflakes
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 tsk paprikakrydda
  • 1 tsk honung

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 90°. Ta loss bladen från brysselkålen och lägg dem i en skål. Häll i olja, lite flingsalt och chiliflakes. Blanda runt allt väl.
  2. Lägg ett lager på bakplåtspapper. Ställ in i ugnen i ca 15 minuter. De ska vara torra och krispiga men fortfarande gröna.
  3. Rör ihop majonnäsen med paprika och honung. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera chipsen varma med majonnäsen att dippa i.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem