Heta brysselkålschips
recipe
City Gross
25 min

Heta brysselkålschips

Välj antal portioner:

4 portioner

Anpassa ingredienserna i receptet:

Ingredienser

  • 400 g brysselkål
  • 3 msk olivolja
  • flingsalt
  • chiliflakes
  • 1 dl majonnäs
  • 0.5 tsk paprikakrydda
  • 1 tsk honung

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 90°. Ta loss bladen från brysselkålen och lägg dem i en skål. Häll i olja, lite flingsalt och chiliflakes. Blanda runt allt väl.
  2. Lägg ett lager på bakplåtspapper. Ställ in i ugnen i ca 15 minuter. De ska vara torra och krispiga men fortfarande gröna.
  3. Rör ihop majonnäsen med paprika och honung. Smaka av med salt och peppar.
  4. Servera chipsen varma med majonnäsen att dippa i.

Varnings ikonAnslutningsproblem