Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Indisk dal med doppbrödIndisk dal med doppbrödIndisk dal med doppbrödCook Time: Yield: 4Ingredients:gul lökvitlöksklyftamorötterfärsk ingefäraolja till stekningröd currypastakanelkardemummakrossade tomaterkokosgrädderöda linservattennaan brödlimefärsk koriander i krukaInstructions:

1. Skala och hacka lök och vitlök. Skala och tärna morötterna, skala och riv ingefäran fint. Häll olja i botten på en gryta. Rör i lök, vitlök, morötter, ingefära, currypasta, kanel och kardemumma.
2. Tillsätt resten av ingredienserna och låt småkoka ca 20 min.
3. Värm naanbröd enligt anvisningarna på paketet.
4. Servera med pressad lime och koriander.

Indisk dal med doppbröd
recipe
35 min

Indisk dal med doppbröd

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 1 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 300 g morötter
  • 20 g färsk ingefära
  • olja till stekning
  • 1 msk röd currypasta
  • 1 krm kanel
  • 2 krm kardemumma
  • 390 g krossade tomater
  • 400 ml kokosgrädde
  • 200 g röda linser
  • 2 dl vatten
  • 260 g naan bröd
  • 0.5 st lime
  • 0.5 st färsk koriander i kruka

Gör så här

  1. Skala och hacka lök och vitlök. Skala och tärna morötterna, skala och riv ingefäran fint. Häll olja i botten på en gryta. Rör i lök, vitlök, morötter, ingefära, currypasta, kanel och kardemumma.
  2. Tillsätt resten av ingredienserna och låt småkoka ca 20 min.
  3. Värm naanbröd enligt anvisningarna på paketet.
  4. Servera med pressad lime och koriander.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem