Italienska vegobullarItalienska vegobullarItalienska vegobullarCook Time: Yield: 4Ingredients:röda linserchampinjonergul lökvitlöksklyftariven parmesanosthackad basilikaäggströbrödsaltsvartpepparInstructions:

1. Koka linserna enligt anvisningar på förpackningen.
2. Hacka svampen och löken fint och fräs i olja i en stekpanna.
3. Blanda linserna med löken och svampen. Rör i parmesanost, basilika, ägg och ströbröd. Krydda med salt och peppar.
4. Rulla till bullar och stek i en stekpanna med olivolja.

Italienska vegobullar
recipe
City Gross
45 min

Italienska vegobullar

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 150 g röda linser
  • 100 g champinjoner
  • 0.5 st gul lök
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 70 g riven parmesanost
  • 2 msk hackad basilika
  • 1 st ägg
  • 0.5 dl ströbröd
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Koka linserna enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Hacka svampen och löken fint och fräs i olja i en stekpanna.
  3. Blanda linserna med löken och svampen. Rör i parmesanost, basilika, ägg och ströbröd. Krydda med salt och peppar.
  4. Rulla till bullar och stek i en stekpanna med olivolja.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem