Julsallad med tre sorters kål och äppleJulsallad med tre sorters kål och äppleJulsallad med tre sorters kål och äppleCook Time: Yield: 4Ingredients:färsk ingefära, fint rivenröd chili, hackadäppelcidervinägerskånsk senaplönnsirapoljasaltpeppargrönkålbrysselkål, bladenrödkålmandeläpplengranatäpplekärnorrussinInstructions:
  1. Blanda samman vinägretten och vänd ihop den med strimlad grönkål, brysselkålsblad och fint strimlad rödkål.
  2. Rosta mandel i en stekpanna. Skiva äpple och banka fram granatäpplekärnor.
  3. Bygg en fin sallad på ett fat.
Julsallad med tre sorters kål och äpple
recipe
City Gross
35 min

Julsallad med tre sorters kål och äpple

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

Vinägrett

  • 20 g färsk ingefära, fint riven
  • 1 st röd chili, hackad
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • 1 msk skånsk senap
  • 1 tsk lönnsirap
  • 3 msk olja
  • salt
  • peppar
  • 100 g grönkål
  • 100 g brysselkål, bladen
  • 100 g rödkål
  • 50 g mandel
  • 2 st äpplen
  • 0.5 dl granatäpplekärnor
  • 4 msk russin

Gör så här

  1. Blanda samman vinägretten och vänd ihop den med strimlad grönkål, brysselkålsblad och fint strimlad rödkål.
  2. Rosta mandel i en stekpanna. Skiva äpple och banka fram granatäpplekärnor.
  3. Bygg en fin sallad på ett fat.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem