KikärtscurryKikärtscurryKikärtscurryCook Time: Yield: 4Ingredients:risgul lökvitlökmoröttercurryolivoljakrossad tomatvattengrönsaksfondkikärtorsockersaltsvartpepparspenatInstructions:
  1. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och hacka lök och vitlök. Skala och slanta morötter. Stek tillsammans med curry i olja i en gryta. Rör i krossad tomat, vatten och fond. Sjud i ca 5 min.
  3. Häll av spadet från kikärtorna och rör ner dem i grytan. Låt allt bli varmt och smaka av med socker, salt och peppar.
  4. Servera spenaten till grytan eller om du vill kan du röra ner en del av den och låta den bli varm.
Kikärtscurry
recipe
City Gross
35 min

Kikärtscurry

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 1 st gul lök
  • 2 klyftor vitlök
  • 200 g morötter
  • 2 tsk curry
  • olivolja
  • 1 burk krossad tomat
  • 3 dl vatten
  • 1.5 msk grönsaksfond
  • 1 burk kikärtor
  • socker
  • salt
  • svartpeppar
  • 100 g spenat

Gör så här

  1. Koka ris enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och hacka lök och vitlök. Skala och slanta morötter. Stek tillsammans med curry i olja i en gryta. Rör i krossad tomat, vatten och fond. Sjud i ca 5 min.
  3. Häll av spadet från kikärtorna och rör ner dem i grytan. Låt allt bli varmt och smaka av med socker, salt och peppar.
  4. Servera spenaten till grytan eller om du vill kan du röra ner en del av den och låta den bli varm.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem