Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Kikärtswrap med dillig majonnässåsKikärtswrap med dillig majonnässåsKikärtswrap med dillig majonnässåsCook Time: Yield: 4Ingredients:kikärtorraps/matoljatacokryddabakplåtspappersnackpaprikagurkaspenatdillmajonnäsyoghurtsaltsvartpepparcitronsolrosskottlibabrödInstructions:
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Häll av spadet från kikärtorna, lägg i en skål och rör ihop med olja och tacokrydda. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och rosta i ugn i ca 15 min.
  3. Strimla paprika, tärna gurka och blanda med spenaten.
  4. Rör samman hackad dill, majonnäs och yoghurt. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera med pressad citron, solrosskott och libabröd.
<
Kikärtswrap med dillig majonnässås
recipe
25 min

Kikärtswrap med dillig majonnässås

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 460 g kikärtor
  • raps/matolja
  • 40 g tacokrydda
  • bakplåtspapper
  • 1 st snackpaprika
  • 0.5 st gurka
  • 70 g spenat
  • 30 g dill
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl yoghurt
  • salt
  • svartpeppar
  • 0.5 st citron
  • 50 g solrosskott
  • 350 g libabröd

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Häll av spadet från kikärtorna, lägg i en skål och rör ihop med olja och tacokrydda. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och rosta i ugn i ca 15 min.
  3. Strimla paprika, tärna gurka och blanda med spenaten.
  4. Rör samman hackad dill, majonnäs och yoghurt. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera med pressad citron, solrosskott och libabröd.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem