Kikärtswrap med dillig majonnässås
recipe
City Gross
25 min

Kikärtswrap med dillig majonnässås

Välj antal portioner:

4 portioner

Anpassa ingredienserna i receptet:

Ingredienser

  • 460 g kikärtor
  • raps/matolja
  • 40 g tacokrydda
  • bakplåtspapper
  • 1 st snackpaprika
  • 0.5 st gurka
  • 35 g spenat
  • 30 g färsk dill
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl matyoghurt
  • salt
  • svartpeppar
  • 0.5 st citron
  • 50 g ärtskott
  • 4 st libabröd

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Häll av spadet från kikärtorna, lägg i en skål och rör ihop med olja och tacokrydda. Lägg på en plåt med bakplåtspapper och rosta i ugn i ca 15 min.
  3. Strimla paprika, tärna gurka och blanda med spenaten.
  4. Rör samman hackad dill, majonnäs och yoghurt. Smaka av med salt och peppar.
  5. Servera med pressad citron, solrosskott och libabröd. <
Tips från oss
p>Om det är så att du inte tänker äta libabrödet i början av veckan så är det bäst att frys det och ta fram det när det är dags att äta.

Varnings ikonAnslutningsproblem