
Kikärtswrap med spenatsallad
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 1 st rödlök
- 1 klyfta vitlök
- 250 g morötter
- 460 g kikärtor
- 2 msk olivolja
- 1 tsk curry
- 2 krm cayennepeppar
- 1 tsk paprikapulver
- 0.5 tsk salt
- 1.5 msk tomatpuré
- 2.5 dl vatten
- 1 st äpple
- 70 g spenat
- 0.5 st knippe salladslök
- 2.5 dl yoghurt
- 1.5 msk mango chutney
- 1 pkt tortillabröd
Gör så här
- Skala och hacka lök och vitlök. Skala och riv morötterna grov. Häll av spadet från kikärtorna.
- Hetta upp en stekpanna med olja och fräs lök, vitlök och morötter tillsammans med curry, cayennepeppar, paprikapulver och salt.
- Tillsätt kikärtor, tomatpuré och vatten, låt det puttra ihop.
- Kärna ur och tärna äpplet, blanda med sallad och strimlad salladslök i en skål.
- Rör ihop yoghurt och chutney i en skål.
- Servera i tortillabröd.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Börja med lite cayennepeppar och fyll på med mer om du tycker att det behövs mer hetta.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna