Krämig svampgrytaKrämig svampgrytaKrämig svampgrytaCook Time: Yield: 4Ingredients:risvitlökpurjolökchampinjonerpaprikacurryrapsoljatomatpurématlagningsgräddegrönsaksfondsaltsvartpepparrucolapersiljaInstructions:
  1. Koka riset enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och hacka vitlök. Skiva purjolök, champinjoner och paprika.
  3. Stek allt tillsammans med curry i olja. Tillsätt tomatpuré, matlagningsgrädde och fond. Låt allt sjuda i ca 5 min och smaka sen av med salt och peppar.
  4. Blanda rucola och hackad persilja.
  5. Servera.
Krämig svampgryta
recipe
City Gross
35 min

Krämig svampgryta

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 1 klyfta vitlök
  • 0.5 st purjolök
  • 250 g champinjoner
  • 1 st paprika
  • 1 tsk curry
  • 1 msk rapsolja
  • 2 msk tomatpuré
  • 2.5 dl matlagningsgrädde
  • 1.5 msk grönsaksfond
  • 1 krm salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 35 g rucola
  • 15 g persilja

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och hacka vitlök. Skiva purjolök, champinjoner och paprika.
  3. Stek allt tillsammans med curry i olja. Tillsätt tomatpuré, matlagningsgrädde och fond. Låt allt sjuda i ca 5 min och smaka sen av med salt och peppar.
  4. Blanda rucola och hackad persilja.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Om du vill kan du byta ut en del av matlagningsgrädden mot vatten. För att grytan fortfarande ska kännas krämig kan du reda den med lite maizena.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem