Välj butik & leveranssätt
För att se riktigt sortiment och priser måste du först välja butik och leveranssätt. Annars visas vårt generella sortiment och priser.
Krämig svampgrytaKrämig svampgrytaKrämig svampgrytaCook Time: Yield: 4Ingredients:risvitlökpurjolökchampinjonerpaprikacurryraps/matoljatomatpurématlagningsgräddegrönsaksfondsaltvitpepparrucolapersiljaInstructions:
  1. Koka riset enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och hacka vitlök. Skiva purjolök, champinjoner och paprika.
  3. Stek allt tillsammans med curry i olja. Tillsätt tomatpuré, matlagningsgrädde och fond. Låt allt sjuda i ca 5 min och smaka sen av med salt och peppar.
  4. Blanda rucola och hackad persilja.
  5. Servera.
Krämig svampgryta
recipe
35 min

Krämig svampgryta

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 1 klyfta vitlök
  • 0.5 st purjolök
  • 250 g champinjoner
  • 1 st paprika
  • 1 tsk curry
  • 1 msk raps/matolja
  • 2 msk tomatpuré
  • 2.5 dl matlagningsgrädde
  • 1.5 msk grönsaksfond
  • 1 krm salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 35 g rucola
  • 15 g persilja

Gör så här

  1. Koka riset enligt anvisningarna på paketet.
  2. Skala och hacka vitlök. Skiva purjolök, champinjoner och paprika.
  3. Stek allt tillsammans med curry i olja. Tillsätt tomatpuré, matlagningsgrädde och fond. Låt allt sjuda i ca 5 min och smaka sen av med salt och peppar.
  4. Blanda rucola och hackad persilja.
  5. Servera.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Om du vill kan du byta ut en del av matlagningsgrädden mot vatten. För att grytan fortfarande ska kännas krämig kan du redan den med lite maizena.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem