Krämig svamp och getostpastaKrämig svamp och getostpastaKrämig svamp och getostpastaCook Time: Yield: 4Ingredients:pastasvampvitlöksmörvitt matlagningsvinvispgräddegrönsaksfondsaltsvartpepparspenatgetostInstructions:
  1. Koka pasta enligt anvisningarna på paketet.
  2. Ansa och kvarta svampen. Skala och hacka vitlöken fint.
  3. Stek svampen i en torr stekpanna tills den vätskat ur sig. Rör sen i en klick smör och vitlöken. Stek en liten stund till. Häll på matlagningsvin och låt det koka med i en minut.
  4. Rör i grädde och fond. Sjud i ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
  5. Rör försiktigt i hälften av spenaten.
  6. Bryt sönder osten och klicka den över såsen.
  7. Servera med pasta och spenat.
Krämig svamp och getostpasta
recipe
City Gross
35 min

Krämig svamp och getostpasta

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 340 g pasta
  • 250 g svamp
  • 2 klyftor vitlök
  • smör
  • 0.5 dl vitt matlagningsvin
  • 2.5 dl vispgrädde
  • 1.5 msk grönsaksfond
  • salt
  • svartpeppar
  • 100 g spenat
  • 140 g getost

Gör så här

  1. Koka pasta enligt anvisningarna på paketet.
  2. Ansa och kvarta svampen. Skala och hacka vitlöken fint.
  3. Stek svampen i en torr stekpanna tills den vätskat ur sig. Rör sen i en klick smör och vitlöken. Stek en liten stund till. Häll på matlagningsvin och låt det koka med i en minut.
  4. Rör i grädde och fond. Sjud i ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
  5. Rör försiktigt i hälften av spenaten.
  6. Bryt sönder osten och klicka den över såsen.
  7. Servera med pasta och spenat.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Har du en krämig balsamvinäger i skafferiet är det gott att ringla lite över spenaten.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem