
Krämig svampgryta
Välj antal portioner:
4 portioner
Ingredienser
- 4 dl ris
- 1 klyfta vitlök
- 0.5 st purjolök
- 250 g champinjoner
- 1 st paprika
- 1 tsk curry
- 1 msk rapsolja
- 2 msk tomatpuré
- 2.5 dl matlagningsgrädde
- 1.5 msk grönsaksfond
- 1 krm salt
- 2 krm vitpeppar
- 35 g rucola
- 15 g persilja
Gör så här
- Koka riset enligt anvisningarna på paketet.
- Skala och hacka vitlök. Skiva purjolök, champinjoner och paprika.
- Stek allt tillsammans med curry i olja. Tillsätt tomatpuré, matlagningsgrädde och fond. Låt allt sjuda i ca 5 min och smaka sen av med salt och peppar.
- Blanda rucola och hackad persilja.
- Servera.
Varor från ingredienslistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna
Om du vill kan du byta ut en del av matlagningsgrädden mot vatten. För att grytan fortfarande ska kännas krämig kan du reda den med lite maizena.
Varor från hemmalistan
Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment
Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna