Libapizza med tomat och mozzarellaLibapizza med tomat och mozzarellaLibapizza med tomat och mozzarellaCook Time: Yield: 4Ingredients:libabrödpizzasåstomaterchampinjonerzucchinipestomozzarellapizzakryddaruccolaInstructions:
  1. Sätt ugnen på 220°.
  2. Lägg libabröden på en bakpappersklädd plåt. Bred tomatsås på brödet. Skär tomat och svamp tunt och lägg på. Hyvla zucchini med en osthyvel och lägg på pizzan. Klicka på pesto. Skär mozzarellan i tunna skivor och lägg på. Strö över pizzakrydda.
  3. Ställ in pizzan mitt i ugnen i 5-7 minuter. Ta ut pizzan och toppa med ruccola.
Libapizza med tomat och mozzarella
recipe
WW ViktVäktarna
25 min

Libapizza med tomat och mozzarella

11

PersonligaPoints per portion

Välj antal portioner:

4 portioner
Mer info & villkor

Ingredienser

  • 4 st libabröd
  • 1 burk pizzasås
  • 2 st tomater
  • 250 g champinjoner
  • 0.5 st zucchini
  • 2 msk pesto
  • 1 st mozzarella
  • 2 tsk pizzakrydda
  • 1 påse ruccola

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 220°.
  2. Lägg libabröden på en bakpappersklädd plåt. Bred tomatsås på brödet. Skär tomat och svamp tunt och lägg på. Hyvla zucchini med en osthyvel och lägg på pizzan. Klicka på pesto. Skär mozzarellan i tunna skivor och lägg på. Strö över pizzakrydda.
  3. Ställ in pizzan mitt i ugnen i 5-7 minuter. Ta ut pizzan och toppa med ruccola.

Varor från ingredienslistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor
Tips från oss
Stek svamp och zucchini innan du lägger det på bröden om du föredrar det.

Varor från hemmalistan

Välj butik för att handla från ditt lokala sortiment

Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna

Mer info & villkor

Varnings ikonAnslutningsproblem